Vitamin C Plus - Σταδιακής Απελευθέρωσης

Vitamin C Plus - Extended Release NUTRILITE™



Το NUTRILITE Vitamin C Plus (Σταδιακής Απελευθέρωσης) είναι ένα βελτιωμένο, ιδιαίτερα αποτελεσματικό συμπλήρωμα βιταμίνης C, σχεδιασμένο να παρέχει μια αργή, σταθερή απελευθέρωση της βιταμίνης C στον οργανισμό, για να μεγιστοποιήσει την απορρόφηση χωρίς την απώλεια που σχετίζεται με τις μεγάλες δόσεις ή τα δισκία στιγμιαίας απελευθέρωσης. 

Click ΕΔΩ για παραγγελία. Συσκευασία 180 ταμπλέτες. Δωρεάν έξοδα αποστολής.

Click ΕΔΩ για παραγγελία. Συσκευασία 60 ταμπλέτες.

Η βιταμίνη C είναι μια βασική θρεπτική ουσία που θα πρέπει να αναπληρώνεται καθημερινά ως μέρος μιας σωστά ισορροπημένης διατροφής και βρίσκεται σε φρούτα όπως κεράσια acerola, μαύρη σταφίδα και στα περισσότερα εσπεριδοειδή.
Η βιταμίνη C συμβάλλει στο φυσιολογικό σχηματισμό του κολλαγόνου για την ομαλή λειτουργία του δέρματος και του ανοσοποιητικού συστήματος. Βοηθά επίσης στην προστασία των κυττάρων από το οξειδωτικό στρες.
Το NUTRILITE Vitamin C Plus (Σταδιακής Απελευθέρωσης) είναι κατασκευασμένο από δύο πηγές βιταμίνης C: φυσικά κεράσια acerola που καλλιεργούνται στα πιστοποιημένα για την περιβαλλοντική τους ευαισθησία αγροκτήματά μας Nutrilite και ασκορβικό οξύ. Χρησιμοποιούμε τα κεράσια acerola καθώς είναι μία από τις πιο συμπυκνωμένες φυσικές πηγές βιταμίνης C. 
Κάθε δισκίο περιέχει 240 mg βιταμίνης C, αναμεμειγμένης με ένα ινώδες συστατικό που επιτρέπει στη βιταμίνη C να διαλύεται αργά στο σώμα, για πάνω από οκτώ ώρες. 1 δισκίο παρέχει συνολικά περισσότερη χρησιμοποιήσιμη βιταμίνη C καθ' όλη τη διάρκεια της ημέρας από 600 mg, που παρέχονται με τη στιγμιαία απελευθέρωση και είναι επίσης πιο ήπια για το στομάχι.



Χαρακτηριστικά
- Η βιταμίνη C παίζει ένα ρόλο στην ομαλή λειτουργία του ανοσοποιητικού συστήματος.
- Κάθε δισκίο ημερησίως παρέχει στο σώμα μια σταθερή δόση βιταμίνης C σε διάστημα 8 ωρών.
- Περιέχει συμπυκνώματα βιοφλαβονοειδών από εσπεριδοειδή αποξηραμένα από ολόκληρα φρούτα, που περιλαμβάνουν λεμόνια, μανταρίνια, πορτοκάλια και γκρέιπ-φρουτ.
- Παρέχει βιταμίνη C από μία από τις πλουσιότερες γνωστές, φυσικές πηγές: κεράσια acerola.
- Παρέχει αντιοξειδωτική προστασία από τη βιταμίνη C (μια υδατοδιαλυτή βιταμίνη).
- Δεν περιέχει τεχνητά γλυκαντικά, χρώματα, αρώματα ή συντηρητικά.

Προτεινόμενη Χρήση
-Όσοι δεν τρώνε τακτικά τη σωστή ποσότητα (ή δεν έχουν το χρόνο και την όρεξη) φυσικών τροφών που να περιέχουν βιταμίνη C, όπως εσπεριδοειδή, μπρόκολο και λαχανάκια Βρυξελλών.
- Όσοι ενδιαφέρονται να αυξήσουν την αντιοξειδωτική προστασία κατά των ελευθέρων ριζών, για παράδειγμα, οι άνθρωποι που κάνουν αγχωτική ζωή ή που ζουν σε περιοχές με μεγάλη ρύπανση.
- Όποιος επιθυμεί να συμπληρώνει την καθημερινή διατροφή χωρίς τεχνητά αρώματα, χρώματα ή συντηρητικά.

Συνιστώμενη πρόσληψη
1 δισκίο ημερησίως.


Συμβουλές

Αν είστε έγκυος, θηλάζετε, βρίσκεστε υπό φαρμακευτική αγωγή ή αντιμετωπίζετε προβλήματα υγείας, συμβουλευτείτε το γιατρό σας πριν χρησιμοποιήσετε αυτό το προϊόν. Να φυλάσσεται μακριά από παιδιά. Το προϊόν αυτό δεν είναι υποκατάστατο μιας ποικίλης και ισορροπημένης διατροφής. Το προϊόν αυτό δεν προορίζεται για την πρόληψη, αγωγή ή θεραπεία ανθρώπινης νόσου. Παρακαλούμε μην υπερβαίνετε την προτεινόμενη ημερήσια δόση. Κρατήστε το δοχείο καλά κλεισμένο. Να φυλάσσεται σε δροσερό, ξηρό μέρος.

Συστατικά
ΜΕΣΗ ΠΕΡΙΕΚΤΙΚΟΤΗΤΑ  ΑΝΑ ΗΜΕΡΑ (1 ΔΙΣΚΙΟ)     % ΔΑΤ* 
Βιταμίνη C                                             240 mg                         300

* % Διατροφική Τιμή Αναφοράς

Ασκορβικό οξύ, σταθεροποιητές (μικροκρυσταλλική κυτταρίνη, υδροξυπροπυλομεθυλοκυτταρίνη, μεθυλοκυτταρίνη), σκονη κερασιού acerola 15% (Malpighia punicifolia), Αφυδατωμένο γκρέιπ φρουτ (Citrus paradisi), Αφυδατωμένο Βασιλικό Μανταρίνι (Citrus reticulata x C. sinensis), Αντιπηκτικοί παράγοντες (άλατα μαγνησίου λιπαρών οξέων, διοξείδιο του πυριτίου), μαλτοδεξτρίνη, Αφυδατωμένο Λεμόνι (Citrus limon), Στιλβωτικό Μέσο: Κυρός Καρναούβης, Υγροσκοπικό Μέσο: Γλυκερόλη.




Σχόλια